Inauguració nou Casal Avis de La Llàntia

El proper dissabte inauguren el nou casal d’avis de La Llàntia que es trasllada a un local sota la Pista Poliesportiva, al costat de Sabor Andaluz. Amb aquesta nova ubicació, el casal ampliarà els espais amb més sales per poder realitzar activitats. Un demanda del barri que s’ha aconseguit dur a terme, gràcies al treball incansable de la junta del casal, i de la taula del Consell Territorial Via Europa – La Llàntia, la qual forma part membres de la junta de l’Associació de Veïns de La Llàntia. La inauguració serà aquest proper dissabte dia 29 de setembre a les 17h de la tarda.

42194112_2166259053446159_7354927646662197248_n

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s