Cursos AV La Llàntia 2020-2021

Benvinguts i benvingudes,

Des de l’Associació Veïnal La Llàntia ens complau comunicar que iniciem el curs 2020/2021. Durant aquestes setmanes estem preparant el nostre pla d’actuació de mesures sanitaries de la COVID-19 per poder realitzar les classes amb tota la seguretat. Un dels canvis més importants, és que realitzarem les inscripcions digitalment i els pagaments per banc per evitar aglomeracions en l’oficina del centre. De totes maneres, podreu demanar hora concertada per poder realitzar la vostra inscripció presencialment a través del servei de whatsapp (601349184)

Per realitzar la inscripció heu d’omplir aquest formulari: bit.ly/avllantia i per formalitzar la vostra plaça haureu de fer el pagament del trimestre a través d’una transferència al nostre número de compte: ES43 0075 0229 6007 0000 3502 indicant el vostre nom i el nom del curs. En el cas de voler pagar en efectiu, tindreu que demanar hora concertada a través del servei de whatsapp.

Podeu consultar el nostre Protocol d’actuació de mesures sanitàries de la COVID-19

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s