ES.MU.LL

descarga

L’Ass. ES.MU.LL, Espai per a la Música i les Arts de La Llàntia, és una associació musical sense ànim de lucre, familiar i oberta a tothom. S’organitza des de l’AMPA de l’Escola La Llàntia i fa servir els espais que ens cedeix l’Escola Pública La Llàntia, l’Ass. Veïnal La Llàntia, i l’INS Puig i Cadafalch. S’imparteixen classes de COR MIXT, TEATRE MUSICAL, CIRC, CORDA, PERCUSIÓ, VENT, PIANO….a més d’una sèrie d’OPTATIVES, on treballem diferents aspectes de la cohesió d’equip i la creativitat, la creació d’hàbits saludables com la col·laboració, la constància, l’escolta activa, l’autoconfiança, la valentia, valors personals i socials.

L’Ass. ES.MU.LL. dona una EDUCACIÓ MUSICAL INTEGRADORA I EXPERIMENTAL, on ens transformem i actualitzem continuament per aconseguir els millors continguts tan acadèmics com pedagògics pel nostre alumnat , potenciant la seva INTEL·LIGÈNCIA MUSICAL I EMOCIONA

L’ESMULL  a part de fer els cursos de música a la nostra entitat, també participen de l’associació en les festes del barri. Realitzen unes colònies i diferents concerts i festivals de música.

CONTACTE:

http://escolademusicalallantia.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/espaiesmull/
mail: esmullmataro@gmail.com

COLÒNIES 2015-2016